El Port arrenca la que es preveu com la millor temporada de creuers

0
????????????????????????????????????

El dia 28 atracarà al moll de Llevant la primera embarcació de les 55 que s’esperen aquest 2018

Redacció.- El Port de Tarragona arrenca el dia 28 d’aquest mes una temporada creuerística sense precedents. El primer creuer, Pearl II, de la companyia Saga Cruises, arribarà a les 8 del matí procedent de Barcelona i partirà a les 18 h cap a Cadis. Té una capacitat per a 620 passatgers i una eslora de 164,35m.

El Pearl II serà el primer dels 55 creuers que s’espera facin escala enguany al Port de Tarragona, una xifra que suposaria un increment del 49% respecte de la temporada 2017 (37 embarcacions). El nombre de passatgers previstos també suposa un important creixement ja que se n’esperen 80.000, un 56% més que en l’anterior temporada (més de 51.000).

Enguany, a més, es dóna la circumstància que hi haurà quatre dies en què coincidiran dos creuers al moll de Llevant: el 18 de maig, el 14 i el 16 de setembre i el 26 d’octubre.

El Port i la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada van estar presents a principis d’aquest mes de març a la Seatrade Cruise Global, la fira de creuers més important a nivell internacional, que enguany es va celebrar a Fort Lauderdale (EE.UU). Els representants de la ciutat van poder constatar que el projecte Costa Cruceros 2017 s’ha erigit com un referent dins el sector, projectant Tarragona com a port base (embarcament i desembarcament de passatgers). Cal destacar, a més, que l’interès directe de grans navilieres per operar a casa nostra demostra el bon moment que està vivint la marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada. De fet, s’ha obert la porta a grans companyies que fins ara no consideraven la nostra com una opció en els seus itineraris i s’han tancat acords amb diferents empreses de creuers que preveuen consolidar molt positivament les temporades 2019 i 2020.