Categories: Noticies d'Esports

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ofereix noves classes de tecnificació a l’aigua

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET) ofereix noves classes de tecnificació a l’aigua i sessions particulars de natació

Aquestes són algunes de les principals novetats per a la temporada de tardor a les piscines municipals, el procés d’inscripció a les quals comença aquest dilluns 28 d’agost.

En total s’ofereixen 2.148 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar, que reobre les portes després d’estar prop d’un any tancada a causa de les obres a l’Anella Mediterrània. La temporada de tardor, en concret, es desenvoluparà del 2 d’octubre al 23 de desembre.

Entre les novetats d’aquesta temporada destaquen diferents propostes relacionades amb la tecnificació:

  • 4t nivell – Destinat a infants de 6 a 12 anys, amb un bon nivell aquàtic, on s’introduiran aspectes més tecnificats, a la vegada d’adquirir i augmentar resistència i velocitat. Es realitza dos dies en setmana, els dilluns i dimecres de 18.30 a 19.20 h a la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau i, els dimarts i dijous de 18.30 a 19.20 h, a la piscina Municipal de Campclar.
  • Tecnificació – A partir de 18 anys. Millora de la tècnica en tots els estils de natació, salts, sortides i viratges, a la vegada d’adquirir resistència i velocitat. Activitat adreçada a persones que volen fer entrenaments de natació per iniciar-se a la competició d’aigües obertes, màsters o triatlons. Es realitza els dimarts i dijous de 19.30 a 20.20 h a les piscines municipals de Campclar i de Sant Pere i Sant Pau.
  • Classes particulars de natació – S’ofereix a tots els nivells i edats des de l’aprenentatge, perfeccionament o una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €. S’han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports per concretar instal·lació, dia i horari.

 

Una altra de les novetats és el canvi d’horari de l’activitat d’aquagac (treball cardiovascular i de tonificació dels glutis, abdominals i cames), que incorpora un nou horari a la piscina municipal de Part Baixa i Serrallo els dimarts i dijous de 14.30 a 15.20 h.

Tots aquests canvis s’incorporen a la programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats (1.318 places) i activitats aquàtiques dirigides (830 places en total) com aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d’altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup. Aquestes activitats aquàtiques es complementen amb l’inici del programa ‘Juguem a nedar’, presentat a finals de juny passat, que ofereix un curs de natació gratuït en horari lectiu a tots els alumnes de P5 dels centres educatius de la ciutat.

El procés d’inscripció és similar al d’ocasions anteriors: del 28 d’agost al 6 de setembre té lloc el període d’inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d’Esports. Del 14 al 18 de setembreserà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada.

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

7 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

7 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago