El Parc Central es ‘digitalitza’

El centre comercial incorpora directoris tàctils i una pantalla gegant i pretén crear “noves experiències multisensorials”

Redacció.- El centre comercial Parc Central, gestionat per CBRE Real Estate -primera companyia a nivell internacional en consultoria i serveis immobiliaris-, s’endinsa en la digitalització amb la incorporació d’una pantalla de grans dimensions, així com sis directoris tàctils a les seves instal·lacions.

La pantalla de 40 m2, amb una resolució de 2.048×512, està ubicada a l’àrea de restauració. Parc Central està desenvolupant un canal temàtic propi en el qual, més enllà de donar a conèixer als visitants les últimes notícies i esdeveniments relacionats amb el centre (serveis, horaris…), també s’ofereixen continguts audiovisuals exclusius tant dels operadors com de la ciutat de Tarragona i la Costa Daurada.

“La nostra missió, com a centre comercial de referència, és la de crear noves experiències -en aquest cas multisensorials- que s’adaptin a les necessitats i desitjos dels nostres clients, conjugant així una completa oferta de moda, oci, arquitectura, disseny… per a tots els públics”, manifesta Miguel Ángel González, gerent de Parc Central.

Nous directoris tàctils

Parc Central també compta amb sis directoris tàctils que han tingut molt bona acceptació entre els visitants amb gairebé 60.000 interaccions durant el primer mes des de la seva instal·lació. Aquests nous dispositius, ubicats a diferents punts estratègics del centre comercial, ofereixen un ampli ventall de continguts relacionats amb Parc Central:
notícies, esdeveniments, campanyes actuals, promocions, programació infantil, horaris, serveis i cercador de botigues, tant per nom com per categoria. Però, d’entre tots ells, destaca l’innovador mapa interactiu que no tan sols informa de la localització de les botigues, sinó que indica el recorregut complet a seguir des del punt en què es troba l’usuari fins allí.

Actualment aquests directoris estan en 3 idiomes –castellà, català i anglès-, però Parc Central ja està treballant per incorporar també el francès i el rus de cara a la nova temporada turística, essent aquest centre comercial un dels principals atractius turístics de la Costa Daurada.

“La instal·lació d’aquests suports respon a la nostra voluntat de poder guiar i acompanyar al visitant en tot moment i que aquest pugui tindre sempre a mà tota la informació que necessiti sobre el Centre de manera fàcil, còmoda i intuïtiva”, conclou el gerent de Parc Central.