Obert el període d’inscripcions per al Voluntariat Grana

El Gimnàstic de Tarragona fa un pas més en el seu Voluntariat Grana

Després de l’èxit de la primera fase del projecte on més de 300 joves es van inscriure per a col·laborar en la celebració de LaLiga Genuine, ara el club vol ampliar la seva bossa de voluntaris per a les diferents accions socials que s’estan preparant i també durant els dies de partit al Nou Estadi.

Per a ser Voluntari Grana només s’ha omplir el formulari que es troba a la pàgina web (www.gimnasticdetarragona.cat) i a partir d’aquí el club es posarà en contacte amb la persona interessada per a concretar les accions on participaran.

A banda de la col·laboració durant els dies de partit al Nou Estadi, el Nàstic està treballant en iniciatives socials destinades a entitats, col·lectius i escoles que puguin visitar les instal·lacions per conèixer el club, accions puntuals a la ciutat o activitats durant les festes de Tarragona.

El Voluntariat Grana va néixer amb la disputa de la segona fase de LaLiga Genuine el mes de gener a Tarragona amb més de 300 joves del Col·legi Sant Pau i l’Institut Martí i Franquès i també treballadors de la companyia BASF, que continuarà sent el patrocinador del projecte.

El Voluntariat Grana està obert a tothom. Si et vols inscriure fes clic a “inscripció”.