Nova temporada, però tot segueix igual

Nàstic 0 – 1 CF Rayo Majadahonda

• El Nàstic ha perdut davant el CF Rayo Majadahonda al Nou Estadi en un partit que s’ha decidit amb un gol en el minut 83.

L’equip de José Antonio Gordillo queda amb un punt a la classificació abans de visitar divendres vinent el camp de la UD Las Palmas.

Els 90 minuts de joc han tingut un estil similar amb un Nàstic que intentava tenir la pilota però no ha pogut mantenir-la per la pressió del rival, que ha jugat al contracop i ha creat ocasions de gol que ha desfet el porter Bernabé, un dels homes més destacats del conjunt grana fent aturades de mèrit. El Nàstic ha tingut opcions a la primera part mitjançant Uche i a la segona amb accions individuals de Tete i Manu Barreiro, però no s’ha pogut concretar el gol. L’expulsió de Cadamuro ha condicionat el tram final i el conjunt madrileny se n’ha aprofitat per fer el 0 a 1 mitjançant Nico quan faltaven set minuts per acabar.

La pròxima jornada el Nàstic visitarà l’estadi de Gran Canaria per jugar contra la UD Las Palmas. Serà divendres 7 de setembre a partir de les 20 hores.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Iván López (Djetei, 55′), J. Márquez (Fali, 46′), Tete, Uche (Omar, 74′), M. Barreiro, Cadamuro, Sebas Coris, D. Rocha, Abraham, Josua M.
CF Rayo Majadahonda: Basilio, Moillas, Óscar, Enzo (Fede Varela, 60′), E. Galán, Rafa, Iza, T. Martínez (Jeisson, 55′), Aitor (Nico, 73′), Aitor G., Verdés.

Gols
0-1, Nico (83′).

Àrbitre
Santiago Varón Aceitón (col·legi balear).

Targetes
Groga a Iza (2′), D. Rocha (29′), Cadamuro (51′), Fali (60′), Djetei (71′), Cadamuro (73′) i E. Galán (86′).
Vermella a Cadamuro (73′).

Camp
Nou Estadi. 4.854 espectadors. Partit corresponent a la jornada 3 de LaLiga 1|2|3.