Nova etapa al equip directiu i de gestió d’Iqoxe

Javier de Benito, director general adjunt. CEDIDA

IQOXE reforça el seu equip gestor per preparar el relleu generacional

L’empresa designa Javier de Benito com a nou director general adjunt

Els esforços organitzatius es veuen completats amb el nomenament de Carlos Gasco com a director de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient

Industrias Químicas del Óxido de Etileno (IQOXE) ha decidit reforçar el seu equip gestor amb la incorporació de dos nous directius. L’objectiu de la companyia és ampliar l’organització directiva per afrontar una nova etapa de desenvolupament que garanteixi el seu futur industrial i el de les persones que treballen a IQOXE.

Amb aquest horitzó, IQOXE ha designat Javier de Benito com a nou director general adjunt i serà el responsable de traçar el camí a seguir per la companyia durant els propers anys. De Benito és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universidad Complutense de Madrid i va realitzar un Management Development Program (PDD) a l’IESE Business School. El nou director compta amb una àmplia experiència tant en el sector industrial com en el químic i durant la seva última etapa ha estat desenvolupant el seu treball a Maxam, un grup amb presència en 45 països i hereu de l’antiga Sociedad Española de la Pólvora, companyia creada per Alfred Nobel l’any 1872.

En aquest sentit, Javier de Benito acompanyarà a Joan Manuel Rodríguez Prats en la posada en marxa de totes les instal·lacions d’IQOXE amb l’objectiu d’iniciar el relleu generacional dintre de la companyia.

Carlos Gasco, nou director de Salut i Seguretat d’Iqoxe. CEDIDA

Al mateix temps que IQOXE apuntala la direcció de la companyia, també reforça el departament de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient amb el nomenament de Carlos Gasco com a nou director d’aquesta àrea. Gasco és llicenciat en Ciències Físiques, expert universitari en Control de Processos i expert certificat en Seguretat Funcional. Des de la seva posició, aportarà a IQOXE una dilatada experiència en l’àmbit de la seguretat en el qual té un profund coneixement després d’haver col·laborat amb diversos projectes com a formador en Seguretat i Control de Processos, Electricitat Industrial i Instrumentació en empreses de primer nivell com Saudi Petroleum, Sabic o Aramco.

Dintre dels canvis organitzatius anunciats, Carlos Gasco reportarà directament a la Direcció General situant el departament de Salut, Qualitat, Seguretat i Medi Ambient en un primer nivell. El fins ara director de Seguretat, Gerardo Adrio, acompanyarà a Gasco amb l’objectiu de realitzar un relleu generacional ordenat.

Finalment, IQOXE també preveu la incorporació d’un nou director de producció de la planta de derivats que reporti a la direcció general i que realitzi funcions similars a les assumides pel director de la planta d’òxid d’etilè, Ferran Cabré.

Aquestes incorporacions obeeixen a un procés de reforç corporatiu que IQOXE ha ideat apostant per la filosofia de millora continuada sobre la qual s’assenten els principis fundacionals del Grup Industrial CL.