Nou escenari pel creixement dels set càmpings de Tarragona ciutat

L’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat desitja fer pública la seva positiva valoració sobre nou escenari que s’obre després que el ple municipal hagi aprovat la Modificació Puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Tarragona per a adaptar-lo al Pla Director del Sistema Costaner (PDUSC).

Aquest procés, que divendres va culminar-se en part, es va endegar el novembre del 2014 quan es va aprovar el text refós del PDUSC per part de la Generalitat. La seva aprovació permetrà la tramitació dels instruments de planejament per desbloquejar les millores pendents al sector dels càmpings.

L’Agrupació està molt il·lusionada i es prepara per encarar aquesta nova fase per poder adaptar les instal·lacions existents a l’evolució del sector amb creixent competència, sempre fidels a un model de turisme familiar, sostenible i de qualitat.

Els set càmpings de Tarragona ciutat (Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia) representen el 75% de les pernoctacions i generen més de 400 llocs de treball directes, a més de ser reconeguts internacionalment i contribuir al prestigi de la ciutat a l’exterior.