Les noies Voltor tornen a guanyar

Les de Tarragona es van enfrontar a un equip dur i potent, de nivell, que les va posar a prova des del primer minut i fins al xiulet final

José Antonio Lahuerta.- Les Voltors van jugar l’octava i penúltima jornada de la lliga Kopparberg dissabte passat 10 de març disputada en el Complex Esportiu Torrent de Llops, a Martorell. Les de Tarragona es van enfrontar a un equip dur i potent, de nivell, que les va posar a prova des del primer minut i fins al xiulet final.

La primera part va deixar clar que les davanteres locals apostaven per fer el seu joc, amb una melé dominant que va condicionar tot el partit. Malgrat això, les de Tarragona van aconseguir el primer assaig ràpid, gràcies a Cris València, i un segon de Guti en el minut 24 per anar-se’n al descans amb un ajustat avantatge, 5-12 en el marcador. El partit estava obert i els dos equips buscaven clarament la victòria, per assegurar la segona plaça les de Tarragona de cara al playoff, i per entrar-hi les de Martorell.

Els següents 40 minuts van ser els més intensos que han jugat aquest any les Voltors. Guti va marcar al cap de 3 minuts de la represa, però el Martorell va apretar i amb dos assajos gairebé consecutius, en el minut 56 i 60, va aconseguir l’empat a 17 mancant vint minuts per al final, en els quals hi va haver un continu assetjament a la línia de marca del Tarragona. En el minut 77 Guti va tornar a anotar després d’una espectacular carrera per la banda, però la graderia local va animar encara més a les seves jugadores i els últims minuts van ser de bogeria, amb unes locals que es van quedar diverses vegades a punt de marcar, i una defensa tarragonina que va fer l’impossible perquè no ho aconseguissin. Després de diverses melés i cops de càstig que podrien haver girat el resultat del partit, el xiulet final va arribar quan les visitants van empènyer fora de la línia de banda el maul del Martorell, amb un merescut i barallat 17-22 en el marcador final.

Per Tarragona van jugar Cris V, Jut, María Z, María, Anna P, Ana J, Cris J, Sílvia, Ouani, “Fulli”, Aurora, Inés, Marta P.  “Guti”, i Johan.