No hi ha treva (2-0)

El Nàstic perd a Lleó una gran oportunitat per aconseguir llocs de tranquil·litat en la classificació

Redacció.- Els primers minuts de partit s’ha vist un domini alternatiu de la pilota, però ni Cultural ni Nàstic han creat cap ocasió clara de perill. En el minut 12 arribava la primera aproximació per part del conjunt grana gràcies a una passada en profunditat de Perone que rematava Jean Luc sobre el cos de Jesús Fernández. L’àrbitre ha anul·lat la jugada per falta. En el minut 25, la Cultural ha tingut una doble ocasió. El davanter Rodri recollia una pilota des de la mitja punta i entrava a l’àrea per fer una rematada creuada que rebutjava sense problemes el porter Dimitrievki. En la segona rematada, Emi Buendia enviava la pilota per damunt del travesser.

L’equip de Lleó ha insistit sobre la porteria del Nàstic però sense encert. En el minut 31, primer Mario Ortiz amb un xut des de la frontal de l’àrea i després Albizua de cap, inquietaven la porteria del Nàstic però les seves rematades marxaven fora. La resposta tarragonina arribava mitjançant Gaztañaga quan, a la sortida d’un córner, recollia la pilota des de la frontal de l’àrea i el seu xut potent era aturat pel porter Jesús Fernández.

La primera part ha acabat amb un parell més d’ocasions pels locals. En el 42 una rematada de Rodri l’enviava la defensa a córner i un xut de Señé, en el 44, el treia el porter Dimitrievki, novament.

Els segons 45 minuts han començat amb un escenari similar: el Nàstic situat al seu terreny de joc intentant sortir ràpid amb la pilota, mentre la Cultural dominava el joc i buscava la porteria grana. En el primer minut, un xut llunyà de Yeray marxava fora a l’esquerra de la porteria de Dimitrievski. I en el minut 18, la Cultural ha fet l’1 a 0. Una centrada de córner a l’esquerra de la porteria del Nàstic, la rematava de cap el defensa Ivan González.

Un parell de noves accions de perill d’Emi Buendía i Mario Ortiz, han donat pas a la millor ocasió del Nàstic en el minut 71, amb un xut des de la frontal de l’àrea de Barreiro, que el porter Jesús Fernández ha enviat a córner. En la següent acció, la Cultural ha fet el 2 a 0 amb una acció d’Iza Carcelén per la banda esquerra. Els últims 20 minuts de partit només van tenir una acció destacada: una jugada de Kakabadze per banda dreta que acabava en córner.

El Nàstic es queda amb 21 punts a la classificació, un per damunt de la zona de descens. Tancarà l’any 2017 dissabte vinent a les 16 h, al Nou Estadi, rebent la SD Huesca, líder de la categoria.