No va ser el dia (0-3)

Un Nàstic fluix cau de manera contundent i dona vida a l’Alcorcón

Redacció.- La dinàmica amb la qual tots dos equips arribaven al partit d’ahir no feia presagiar el que al final va passar. El Nàstic somreia mirant cap amunt i l’Alcorcón es mossegava les ungles, en plena caiguda lliure. Però el futbol no sempre és tan previsible ni matemàtic, i ahir a l’equip grana li va tocar patir-ho.

Tot es va començar a torçar quan Uche, artífex de les últimes victòries dels de Rodri, es va lesionar al minut tretze. Mal presagi. Set minuts després, a més, una pilota al vèrtex de l’àrea rematat per Álvaro Peña es colava amb efecte en la meta de Dimitrievski en un gran gol.

A partir d’aquí, el Nàstic va intentar empatar amb totes les forces, però no va ser el dia. Sí ho va ser per l’Alcorcón, que just abans del descans, després d’un contraatac de manual, va posar el segon gol al marcador a càrrec de Dorca

La segona part va començar amb un canvi obligat al Nàstic: Tejera es quedava al vestuari lesionat i entrava en el seu lloc Eddy Silvestre. Si la mala sort no s’havia conjurat prou contra els de Rodri, el mateix Eddy es lesionava fregant el minut 60 i al Nàstic no li quedaven canvis disponibles. No va ser el dia.

Tres minuts després de la lesió d’Eddy, una pilota a l’esquena de la defensa grana  acabava en el tercer gol, marcat per Dumitru, i fulminava qualsevol aspiració de remuntar

El Nàstic va tenir una oportunitat en els últims minuts però la pilota de Delgado es va estavellar en el travesser. Per acabar-ho d’adobar, si no n’hi havia prou de jugar amb deu, Abraham va acabar expulsat en rebre la segona groga. No, definitivament no va ser el dia.