Neix l’App oficial del CF Reus

Els aficionats del CF Reus Deportiu tenen un nou canal oficial per seguir l’actualitat del club.

  • A partir d’aquest dilluns 3 de desembre, els seguidors roig-i-negres ja es poden descarregar gratuïtament l’App oficial del CF Reus, disponible a Google Play i App Store per a mòbils amb sistema operatiu Android i iOS.

En aquesta App oficial del CF Reus es podrà seguir el dia a dia de l’entitat: des de la consulta de resultats, classificació i estadístiques del primer equip; notícies i actualitat del club; dades històriques; enllaç directe amb les xarxes socials oficials; i molts altres serveis. En un futur, a més, s’espera que tots els aficionats que tinguin l’App puguin realitzar compra on-line de marxandatge del club i entrades per partits.

 

Mitjançant notificacions, els aficionats que es descarreguin l’App oficial del CF Reus també podran seguir minut a minut tot allò que succeeixi en els partits del primer equip roig-i-negre. A més, l’aplicació tindrà un punt exclusiu per a cada aficionat, ja que els usuaris podran triar els seus jugadors favorits de l’equip, fet que permetrà tenir més a l’abast les estadístiques i notícies dels jugadors en qüestió que hagin escollit. Tots els usuaris que tinguin algun problema amb l’App o bé vulguin enviar suggeriments, ho podran fer enviant un correu a info@cfreusdeportiu.com.

La nova App del CF Reus, de descàrrega gratuïta, ha estat desenvolupada per Yinzcam, empresa dels Estats Units encarregada de fer el mateix en la majoria de franquícies de la NBA i la NFL, amb el suport de LaLiga.

Descarrega’t l’App oficial del CF Reus (Android): https://goo.gl/cr9LmX

Descarrega’t l’App oficial del CF Reus (iOS): https://goo.gl/c3u2XW