Naufragi a l’illa (2-0)

El Nàstic es veu clarament superat per un Tenerife que va dominar durant gairebé tot el partit

Redacció.- El que havia de ser una volta a la realitat després d’una setmana estranya, marcada pel extradeportivo, es va convertir en una volta a l’infern. No va poder ser. Ni la imbatibilidad després de l’arribada de Rodri, ni la ratxa de tres partits guanyats de manera consecutiva a l’illa.

El Tenerifé va començar amb ganes, i arribava amb molt perill. No obstant això, Bernabé, que substituïa a l’internacional Dimitrievski, es va mostrar segur en les intentonas del Tenerife. El Nàstic sobrevivia a l’assetjo rival.

No obstant això, l’equip grana no va sobreviure els noranta minuts, i sobre el minut 15 de la segona part, el debutant Bernabé va sofrir una lesió, i, a punt de ser substituït, es va veure forçat a provocar un penal absurd després d’una distracció defensiva. Gol des dels onze metres de Malbasic i sensació agridulce d’un porter que va viure de tot en el seu debut. Se li veuen maneres, això sí.

La dinàmica va canviar poc, i Malbasic va fer el segon i definitiu gol mitjana hora després. Solament Uche, en el tram final, va aconseguir inquietar la porteria rival, però, no solament no va haver-hi sort de cara a gol, sinó que a més, Suzuki va ser expulsat per doble groga.

Final del partit i garrotada a l’illa. Ara tocarà seguir remant perquè el naufragi no sigui mortal. Queda temps de sobres, i aquest equip ha demostrat capacitat de sobres per lluitar fins a l’últim moment.