Nàstic i Nectina, junts una temporada més

El Gimnàstic i l’empresa Tarragonina especialitzada en cremes i begudes de fruits secs renoven el seu acord de col·laboració per seguir vinculats durant el present curs

 

Redacció.- Nectina també confia en el Gimnàstic de Tarragona i segueix donant suport a l’entitat grana durant la present temporada. En aquest nou acord, entre d’altres accions, cal destacar que la marca figura en la part frontal del pantaló oficial tècnic que llueix el primer equip del Nàstic en cadascun dels partits de la competició domèstica. L’empresa productora de Riudoms supera els 50 anys d’experiència en oferir cremes i begudes de fruits secs del territori.

Els encarregats de formalitzar el nou acord han estat el president del Gimnàstic de Tarragona, el Sr. Josep Maria Andreu; i el gerent de Nectina, el Sr. Miquel Borràs. Tots dos han segellat aquesta vinculació coincidint en la importància i gran impacte visual que suposa veure la marca Nectina entre els patrocinadors destacats en l’equipació oficial de joc del Nàstic.