El Nàstic iniciarà la pretemporada el 12 de juliol

Els jugadors hauran d’estar a Tarragona el dimarts 11 per la nit i el dia següent arrencaran la jornada realitzant les pertinents proves mèdiques, supervisades pels serveis mèdics del club, prèvies al treball de camp. En la sessió de la tarda, la plantilla al complet, incloent el cos tècnic, realitzarà la primera sessió de treball dirigida pel nou tècnic Lluís Carreras, sobre el verd del Nou Estadi i el camp annex.

Stage a Olot

En aquest nou període de preparació per a la campanya 2017-2018 a LaLiga 1|2|3, el Gimnàstic de Tarragona tornarà a viatjar fins a Olot per realitzar l’stage de pretemporada. Des del dilluns 24 de juliol fins al dissabte 29, la plantilla grana realitzarà les sessions de treball a la comarca de la Garrotxa, on també està previst disputar algun matx amistós. Un cop finalitzada l’estada al nord de Catalunya, l’equip tornarà a realitzar el treball diari a les instal·lacions del Nou Estadi.

Pobla

Per la seva part, el CF Pobla de Mafumet iniciarà el treball de pretemporada el proper dia 10 de juliol. El filial grana tornarà al treball sota les ordres del nou tècnic Rodri per preparar una nova campanya al grup V de la Tercera Divisió.