El Nàstic cau davant l’Almeria (0-1) en l’estrena de Lluís Carreras a la banqueta

Pablo Caballero (30′) ha marcat l’únic gol del partit davant un Nàstic que ha començat bé i que ha pogut empatar en l’últim minut

CCMA.- Tot i fer una bona pretemporada, el Nàstic no ha pogut trencar la malastrugança que l’acompanya ja des de fa 8 anys: l’equip grana és incapaç de guanyar en el primer partit de Lliga.

Davant l’Almeria, el Nàstic ho ha intentat. De fet, els primers minuts han sigut engrescadors per a l’afició local, amb un joc vistós i amb ganes de portar sempre la iniciativa. Però una errada en defensa ha permès a Pablo Caballero avançar el conjunt andalús a la mitja hora de joc.

Les bones sensacions que oferia el Nàstic en els primers minuts, però han deixat pas a la precipitació en les accions de l’equip local que no ha tingut gaire opcions per empatar el partit. Sí que n’ha tingut una d’immillorable en l’últim minut, quan Maikel ha estavellat una pilota al pal.