El Nàstic 17/18 comença el treball

Els jugadors del Gimnàstic de Tarragona han realitzat avui la primera sessió d’entrenament a les ordres del nou tècnic, Lluís Carreras.

Els grana han iniciat avui la pretemporada amb cinc cares noves. Abraham Minero, Maikel Mesa, Tete Morente , Carlos Blanco i Sandro Toscano són les primeres incorporacions d’aquest mercat estival. La sessió també ha comptat amb la presència de tots els jugadors amb contracte vigent amb l’entitat grana; exceptuant Suzuki i Uche, que gaudeixen d’un permís especial del club per absentar-se uns dies. Els jugadors Jean Luc Assoubre i Tete Morente s’han exercitat a banda, ja que estan en procés de readaptació per tal de recuperar-se de les respectives lesions.

A més a més, la convocatòria d’aquesta primera sessió de treball l’han completat sis jugadors de La Pobla. Els futbolistes del filial que s’han sumat a la sessió han estat De Nova, Roger Figueras, Rayco, Brugui, Pol Valentín i el porter Alex Campos.

La sessió ha estat dirigida pel tècnic català Lluís Carreras, que comptarà amb Sergio Dorado com a segon entrenador en aquesta nova temporada a LaLiga 1|2|3.