La música puja al terrat del carrer del Vent de Reus amb el cicle de concerts organitzat per la Diputació

Els dies 8, 14 i 21 de juny el terrat l’edifici que acull l’Escola d’Art i Disseny i el Conservatori de Música de la Diputació a Reus es transforma en escenari dels recitals gratuïts oberts al públic

El paisatge dels terrats de Reus amb la Prioral al fons va embolcallar la música durant el vespre de preestrena

Amb totes les invitacions exhaurides per la primera cita musical d’aquest dijous 8 de juny, s’inicia el cicle de Concerts al terrat del carrer del Vent, una iniciativa de la Diputació de Tarragona en el marc dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana. Els concerts estan protagonitzats per músics professionals que són, alhora, professors de les tres Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació. El disseny i la creació de l’escenografia de l’espai que acull aquest cicle ha anat a càrrec d’alumnes i docents de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus. El terrat on tindran lloc els concerts és, precisament, el del número 6 del carrer del Vent, l’edifici que comparteixen les seus de l’Escola d’Art i Disseny i del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Aquest dimecres al vespre, va tenir lloc la preestrena que precedeix el primer concert del cicle.

Els concerts estan programats pels dies 8, 14 i 21 de juny, a les 21 hores. El primer, aquest dijous, anirà a càrrec de professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona amb Alba Rosa Forasté, soprano i Jordi Soler, pianista, interpretant obres de Paolo Tosti, Dvorák i Lehár entre d’altres. La resta de concerts tindran lloc dimecres, 14 de juny, amb el recital de professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa i el dia 21 de juny amb el concert a càrrec de professors de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Donada la limitació de l’aforament, cal recollir les invitacions des de dos dies abans de cada concert al Palau Bofarull de Reus (C. Llovera, 15).

Els Concerts al terrat del carrer del Vent formen part de les activitats culturals que la Diputació de Tarragona programa aquest 2017 a la ciutat de Reus amb motiu de la seva designació com a Capital de la Cultura Catalana.