Morat actua a la TAP aquest dimarts

El jove grup colombià Morat oferirà un dels seus esperats concerts de la seva gira 2017 apuesta dimarts a les 22:00 hores a la Tarraco Arena Plaça

Els integrants de la banda Morat es coneixen des dels cinc anys. Van estudiar en el mateix institut i van tocar junts en diferents ocasions. Quan van acabar la seva formació van decidir organitzar-se i crear una banda. Les seves influències són variades i van des de Joaquín Sabina a Eric Clapton, passant per Bacils, Red Hot Chili Peppers, Dave Matthews Band o Dream Theater.

El seu debut internacional es va produir en 2015 amb el single de la seva autoria “Mi nuevo vicio”, que va aconseguir un enorme èxit després d’interpretar-ho al costat de Paulina Rubio. Amb aquest tema, la banda va aconseguir el Disc de Platí Digital, número 1 de Vendes Digitals a Espanya i número 1 en Air Play a Mèxic, i el videoclip oficial supera els 24 milions de reproduccions.
En paral·lel van llançar un senzill titulat Cuanto me duele. A finals de 2015, Morat presenta un nou senzill anomenat Como te atreves. El tema també aconsegueix el número 1 en iTunes i el seu videoclip supera els 16 milions de visites, a més de rebre el Doble Disc de Platí.

Les entrades del concert es poden adquirir a www.tap.cat.