El Minipop estrena la Silent Disco

El Minipop estrena la Silent Disco

L’espai dansa del Minipop es converteix enguany en una discoteca molt especial. Us imagineu una discoteca sense altaveus on tothom balla i s’ho passa bé però on regna un silenci hipnòtic? Aquesta any estrenem un espai d’últim moda: la Silent Disco!

La discoteca funcionarà amb auriculars inalàmbrics, hi actuaran sis discjòqueis diferents i podreu triar entre les dues propostes que estiguin en marxa simultàniament en aquell moment.

I qui seran els i les punxadiscs? Començarem  per Dj Luna i Dj Catalina. La primera forma part del grup Soundboyz i Ganjanights i s’ha passat 17 anys oferint sessions 100% vinil de reggae, early reggae, ska i northern soul. La segona ens endinsarà en el món del modernisme més aborígen.

Seguirem amb Toni Lyon, resident dels esdeveniments musicals Northern Clot, i Lluís Gavaldà, director musical del Minipop. Un té 15 anys d’experiència en sales i festivals d’arreu d’Europa i us portarà pel camí del rnr, northern soul i surf. L’altre es va estrenar com a punxadisc fa quatre dies, en una presentació del Minipop a Lleida, però se la sap molt llarga perquè porta més de 30 anys dalt dels escenaris i cada dia ens descobreix què amaguen les cançons al programa de ràdio “El Celobert” (iCat).

L’última parella simultània seran l’activista musical eclèctic i fundador de Cienwatios, Dj Wilk.o., i la nostra lleidetana preferida, Dj Lupe. Si opteu per Wilk.o ballareu a ritme de música electrònica de la mà d’un home amb una facilitat aclaparadora per adaptar-se a la pista. Si preferiu sintonitzar el canal de Dj Lupe, que agafarà un vol directe Stansted-Minipop, sonarà northern soul, funky, 2tone i no sé quants vinils rescatats dels mercats més amagats de Londres.

Us animeu a descobrir l’espai més enigmàtic del festival?

DIVENDRES
19 h Dj Luna (reggae) i Dj Catalina (modernisme)
20 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Toni Lyon (rocknroll)
21 h Dj Wilk.o (electrónica) i Dj Lupe (soul i ska)

DISSABTE
19 h Dj Lupe (soul i ska) i Dj Luna (reggae)
20 h Dj Wilk.o (electrónica) i Dj Catalina (modernisme)
21 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Toni Lyon (rocknroll)

DIUMENGE
12.30 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Lupe (soul i ska)
13.30 h Dj Luna (reggae) i Dj Toni Lyon (rocknroll)