Milers de ‘súpers’ disfressats d’insectes omplen l’Anella Olímpica de Montjuïc per salvar el planeta

La festa del Súper 3 gira al voltant de la història ‘Tenim el poder’, que promou la cura pel medi ambient

Redacció.- Milers de nens i nenes disfressats d’insectes omplen aquest cap de setmana l’Anella Olímpica de Montjuïc en la 21a edició de la Festa dels Súpers. La cita gira enguany a l’entorn de la sostenibilitat, la natura i el medi ambient i el repte que es planteja als ‘súpers’ és ajudar dues elfes a salvar un arbre màgic que ha estat atacat per dos personatges malignes, el CO2 i el CO3. Amb aquesta acció, que s’explica a través del joc i la música de la història ‘Tenim el poder’ s’aconsegueix també salvar totes les plantes i els animals del planeta. Al llarg del cap de setmana s’han organitzat més de 150 activitat i mig centenar d’espectacles.

L’actuació principal de la família del Súper3, i que representa aquesta acció metafòria en pro de la sostenibilitat, és un dels moments més àlgids de la jornada. A les dotze del migdia d’aquest diumenge, milers de nens han omplert les graderies i la pista de l’Estadi Olímpic per ajudar les ninfes Nenúfar i Matoll a salvar l’arbre màgic.

L’acció, que ja es va veure dissabte i es repeteix diumenge a la tarda, és una de les moltes propostes esportives, lúdiques, culturals i solidàries que es duen a terme en el conjunt de l’Anella Olímpica de Montjuïc, gràcies a la col·laboració d’una seixantena d’entitats.

40.000 persones durant la primera jornada

A diferència d’altres anys, la Festa dels Súpers d’enguany ha modificat el seu horari habitual i aquest dissabte només va estar oberta al matí, per la coincidència amb la manifestació que dissabte a la tarda va omplir el centre de Barcelona per demanar l’alliberament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Tot i això, unes 40.000 persones ja van passar dissabte al matí per l’Anella Olímpica.