Més de 10.000 persones s’apunten a la Festa del dibuix del Museu Picasso de Barcelona

Taller del Big Drow. Pla mig d'una participant del 22 d'octubre del 2017. (Horitzontal)

Artistes, fotògrafs, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors han proposat tallers per a tothom

Redacció.- El Museu Picasso de Barcelona ha celebrat aquest diumenge la vuitena edició de la Festa del dibuix, el Big Draw. Enguany hi ha participat més de 10.000 persones que han pogut gaudir d’una vintena de tallers repartits per diversos espais del barri de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere i que han estat proposats per artistes, fotògrafs, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors. El director del museu, Emmanuel Guigon, ha definit la cita com “la festa de la creativitat, la imaginació i la convivència entre generacions”. The Big Draw és una organització benèfica orientada a l’educació artística, que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, com a eina per a l’aprenentatge, l´expressió i la creació.
La directora artística del Big Draw, Anna Guarro, s’ha mostrat satisfeta amb l’evolució de la festa. La jornada ha acollit 23 tallers gratuïts repartits per diversos espais del barri de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere, a càrrec de: Joaquim Arnal, Irma Arribas, Berta Artigal, Mercè Tous, Sergi Moreso i Anna Grimal (APIC), Asociación LáPIZ, Flavita Banana, Branca Col·lectiu, CliCme·PetitesExperiènciesFotogràfiques, Giuseppe Fioretti, Paz González i Claudia Sahuquillo, Fundació Foto Colectania i Grisart, Ana Garcia-Pineda, Francesca Llopis, Rita Lugli, Anna Mongay Monteso, Vasco Mourão, François Pagès i Aida Ferret, Taller RAIMA, Gerson Ruiz @Antpintura, Seta BCN, SM172, Urban Sketchers Barcelona i Ignacio Uriarte.

‘El Big Draw. La Festa del dibuix’ està organitzat i impulsat pel Museu Picasso de Barcelona i és una iniciativa cultural que va sorgir a Londres. The Big Draw és una organització benèfica orientada a l’educació artística, que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, com a eina per a l’aprenentatge, l’expressió i la creació.