El Mercat Central ja té a punt la campanya de Nadal

Enguany hi haurà nombroses activitats, sortejos i actes solidaris

Redacció.- Del proper divendres 24 de novembre al 5 de gener, el Mercat Central de Tarragona desenvoluparà la campanya de Nadal amb una sèrie d’activitats com: tallers i demostracions de cuina, concursos,  sortejos i actes solidaris. Així ho han explicat en roda de premsa la consellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, i la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Maria Vigili, les quals han recordat que és el primer any que la Campanya de Nadal se celebrarà en el nou recinte i que esperem una bona afluència de públic per les compres de Nadal.

Avui cuino jo

Per primera vegada es farà el concurs “Avui cuino jo”, en el qual 6 persones podran utilitzar la parada promocional del Mercat anomenada “La teca i la meca del mercat” per cuinar una recepta de Nadal. Hi haurà tres categories: primer plat, segona plat i postres. Les persones interessades es poden apuntar a www.participo.cat/mercatcentral.

Les 6 propostes es penjaran a les xarxes socials del mercat i del dia 1 al 4 de gener es podrà votar el plat preferit través de youtube.

El guanyador rebrà 250 euros i la resta de participants 50 euros per comprar al Mercat Central.

Els menjars es cuinaran els dies 5, 12 i 19 de desembre i el públic podrà presenciar tot el procés.

Sortejos

Tots els clients del Mercat Central rebran una butlleta que caldrà dipositar dins una bústia que hi haurà al Mercat.  Les butlletes dipositades entraran en el sorteig de diversos premis, com viatges de cap de setmana per a dues persones per descobrir els mercats de Copenhaguen, Budapest, Berlín, Londres o Roma i també es repartiran lots de regals,  a més de vals per gastar al mercat.  Es repartiran 50.000 butlletes.

Els sortejos tindran lloc els dies 13, 20 i 27 de desembre i el 3 i 5 de gener, a les 19 hores, excepte el dia 5 que es farà a les 13 hores.

Altres activitats

Pel que fa a la vesant musical, “Les 12 van tocant” és el títol de la cançó que s’escoltarà al Mercat Central durant aquestes festes, interpretada pel grup musical Quartet mèlt, a més, el dia 1 de desembre seran al Mercat per interpretar música en directe.

Dels actes solidaris, assenyalar que del 27 de novembre al dia 1 de desembre, Creu Roja recollirà joguines i, els dies 1 i 2 de desembre, es podran dipositar aliments en contenidors  per la campanya de la Gran recapta d’aliments. La Fundació Onada també estarà present al Mercat amb la venda de productes artesanals i, finalment, destacar que hi haurà tallers de decoració de taules, de protocol a taula i de noves tècniques i dissenys d’embolcalls, a més de moltes altres activitats.