Del Mediterrani al nord: L’Anella Mediterrània al Nordic Smart Cities

L’esdeveniment, allotjat a Malmö, mostrarà els desenvolupaments més actuals de la ciutat intel·ligent de projectes d’Europa i el Món

 

 

 

Tarragonasmart.- Nordic Smart Cities torna el 2018 per a la 4a edició, aquesta vegada a Malmö, Suècia. A mesura que les ciutats de la regió continuen creixent, la pressió per desenvolupar noves propostes augmenta, però també ho fa l’oportunitat de fer nous projectes, tan intel·ligents i sostenibles com puguin ser.

L’esdeveniment, allotjat a MalmöMässan a Malmö, mostrarà els desenvolupaments més actuals de la ciutat intel·ligent de projectes d’Europa i el Món. Amb la col·laboració de més de 500 assistents per discutir, debatre i inspirar-se per fer un pas més cap a una ciutat intel·ligent líder.

Un dels convidats, com no podia ser d’altra manera, és la fundació Tarragona Smart Mediterranean City. I és que Tarragona hi té molt a dir, gràcies al projecte de l’Anella Mediterrània, un oasi smart, on s’ha prioritzat el concepte en el seu vessant més social, així com en l’aplicació de les tecnologies més sostenibles.