Martínez, Milà i Villamayor no acompanyaran Ballesteros a les municipals

Josep Félix Ballesteros va anunciar als mitjans que hi ha tres noms coneguts que no l’acompanyaran la pròxima legislatura

Els consellers Ivana Martínez, Javier Villamayor i Josep Maria Milà no aniràn en les llistes socialistes les pròximes municipals. Martínez ha confirmat a Tarragona Ràdio el que era un secret a veus, que no serà a l’Ajuntament de Tarragona el proper mandat. La consellera de Recursos Humans, Centres Cívics, Medi Ambient, Neteja, Joventut i Cooperació ha dit que es tracta d’una decisió personal i no política tot i confessar que hi ha situacions que no li han agradat com el pacte amb el PP.

Ivana Martínez s’ha mostrat dolguda amb el fet que hagi sortit fins a tres vegades als mitjans de comunicació que no continuaria sense que ella ho hagués explicat encara. Admet que fa temps que havia decidit retirar-se per projectes personals que passen per la seva feina i la família. Amb tot, assegura que seguirà al PSC i no tanca portes a tornar a la política activa més endavant.

Té clar que vol acabar els projectes pendents i que seguirà fins esgotar el mandat treballant perquè Ballesteros guanyi les eleccions i repeteixi com alcalde. Ivana Martínez es va incorporar a l’Ajuntament de Tarragona amb el segon mandat de Josep Fèlix Ballesteros ja en marxa. Va prendre possessió de l’escó de consellera el 2013 en substitució d’Antonio Rodríguez que va marxar per un tema judicial del que va quedar absolt posteriorment.