La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio frega els quatre milions d’euros

S’han programat més de 3.000 activitats a tot el país per recaptar el major nombre de diners però també sensibilitzar la població

Redacció.- La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio frega els 4 milions d’euros, concretament s’han recaptat fins a les 20.51 hores d’aquest diumenge 3.901.412 euros. Aquesta 26a edició està dedicada a les malalties infeccioses freqüents, que ja són la causa d’una de cada tres morts al món i que, segons adverteix l’OMS, els pròxims anys es podrien convertir en una greu epidèmia. Són patologies amb molta prevalença i amb uns índexs de mortalitat encara massa alts, sobretot en persones amb altres trastorns o immunodeprimides. La marató ha començat a les vuit i s’allargarà durant quinze hores de programació en què col·laboren pacients, metges, investigadors i testimonis. Durant aquest diumenge s’han programat més de 3.000 activitats a tot el país per recaptar el major nombre de diners però també sensibilitzar la població.
Els donatius per a la investigació de les malalties infeccioses freqüents es poden fer trucant al telèfon 905115050, a través del banc o directament per internet.