El Mag Gerard inaugura aquest diumenge el Festival Teatre Màgic

El popular Juan Tamariz i el televisiu Jeff Toussaint actuaran al Teatre Tarragona

Redacció.- El món de l’il·lusionisme es donarà cita per onzè any consecutiu, del 5 de novembre al 2 de desembre, als escenaris de Tarragona i La Canonja per oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard. Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes, alguns d’aquests de nivell internacional, que actuaran al Teatre Tarragona, El Magatzem, l’espai Kesse, i al Castell de Masricart de La Canonja). Com a novetat d’enguany cal destacar la incorporació de La Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà on s’oferiran espectacles màgics de petit format.

 

El diumenge 5 de novembre, a les 12 h, la inauguració del festival anirà a càrrec del Mag Gerard que presentarà el seu nou espectacle familiar de màgia i comèdia al teatre el Magatzem amb “Màgia per deixar-te bocabadat”. El popular artista tarragoní oferirà tot un seguit d’il·lusions màgiques que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible amb la finalitat de sorprendre el públic. En les pròximes setmanes la màgia arribarà també a La Canonja amb l’il·lusionisme i ombres xineses de Gonzalo Albiñana i la gran gala familiar conduïda per Pepín Banzo i Pepe Lirrojo.

La cloenda del festival anirà a càrrec de l’hipnotitzador Jeff Toussaint l’1 de desembre i Juan Tamariz el dia 2, aquests dos espectacles es representaran al Teatre Tarragona a les 21 h. Jeff Toussaint és l’hipnotitzador del programa 1, 2, 3, Hipnotízame (Antena3), que en la seva primera emissió va tenir una audiència de més de tres milions de teleespectadors. L’espectacle que oferirà al Teatre Tarragona és una experiència interactiva, plena de fortes emocions, de magnetisme, misteri i humor.

El gran mestre de la màgia Juan Tamariz presentarà el seu nou espectacle: Magia Potagia. ¡y más!, dins la cloenda del Festival Teatre Màgic. Una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics: la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombina Consuelo Lorgia.