Madison Beach Volley Tour torna a Tarragona

Madison Beach Volley Tour torna a Tarragona per quart any consecutiu per donar tret de sortida als Jocs del Mediterrani 

El Tarragona Open Trofeu Repsol reunirà a la platja de l’Arrabasada a més d’1.500 espectadors de 14 al 17 de juny.

Tarragona acollirà un any més el Madison Beach Volley Tour. Com és habitual, els partits es disputaran en un dels millors marcs que ofereix la ciutat tarragonina, la Platja de l’Arrabassada, del 14 a 17 de juny.

Aquest any el muntatge ha estat més dur i anticipat que el d’altres anys ja que aquestes mateixes instal·lacions seran les que acullin la proves que posteriorment es disputaran en el marc dels Jocs del Mediterrani i donaran cabuda a 1.500 espectadors.

Tarragona es convertirà aquest any 2018 en una de les capitals de l’esport gràcies a la celebració dels Jocs del Mediterrani i el torneig del Madison Beach Volley serà l’encarregat d’inaugurar les activitats esportives.

A més de la competició purament esportiva, amb els millors jugadors d’Espanya, Tarragona també acollirà el Madison Beach Volley Tour Kids, una activitat que es celebrarà el dia 15 de juny a partir de les 15.00 hores i on els més petits gaudiran de clinics i diferents activitats amb els participants del torneig professional.

Una altra de les activitats que es duen a terme durant els dies de competició és “Ones Vives” un programa mediambiental que el circuit desenvolupa en totes les seus per conscienciar a nens i majors sobre la importància de la cura de les platges. L’objectiu és que el públic sigui partícip de la competició i alhora facilitar-los informació i pautes imprescindibles de com i per què han de comprometre’s amb la conservació dels paratges naturals marins a través de l’esport.