Luis Fonsi, Rosario Flores, India Martínez y Vanesa Martín ompliran de música les Nits Daurades de Salou 2017

Actuacions com les de A Grup Vocal, House of Illusion o el Salou Art Festival es podran gaudir durant aquests dies juntament amb els elements culturals del tradicional seguici, la Nit del Foc i el gran castell de focs

El proper dissabte 5 d’agost arriba, un any més, la Festa Major d’Estiu de Salou amb un programa ple d’activitats i propostes per a tots els públics. Aquesta festa major està pensada tant en els salouencs/ques, com en els milers de turistes que es troben a Salou durant l’època estival. La regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, ha explicat que “sota aquesta idea la programació de les Nits intenta donar resposta a totes les edats, nacionalitats, cultures i inquietuds artístiques. Oferint música, ball, màgia, tradició, cultura, diversió…

Les tradicionals Nits Daurades aposten aquest any pels concerts amb artistes de primer ordre com Luis Fonsi, Rosario Flores, India Martínez i Vanesa Martín, entre molts altres actes com els focs d’artifici, la música, la cultura i la tradició, i les activitats infantils; tots ells articulen una programació amb més de 20 actes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que “es tracta d’una festa molt especial que compartim amb molts visitants durant aquestes dates, i és una bona manera de mostrar la disposició i hospitalitat dels salouencs, així com una mostra de la nostra cultura”. Granados ha volgut agrair la participació tant de els entitats com de les diverses associacions del municipi implicades en la realització d’aquesta festa.

El tret de sortida es durà a terme al Xalet Torremar, Passeig Jaume I, el dia 8 d’agost, amb el pregó de festes a càrrec del Sr. José Ortiz García, alcalde de Torremolinos. Tot seguit, una gran tronada marcarà l’inici de les festes.  

Els plats forts d’aquestes Nits Daurades seran els concerts de Luis Fonsi, Rosario Flores, India Martínez i Vanesa Martín. Les quatre actuacions tindran lloc a la plaça de les Comunitats Autònomes, al passeig Jaume I. L’artifex de la cançó “Despacito” actuarà el diumenge 6 d’agost, on interpretarà hits com “Despacito”, “No Me Doy Por Vencido” o “Aquí Estoy Yo”. El dia 12 d’agost tindrà lloc el concert de Rosario Flores, un torrent d’energia amb el que els espectadors no podran deixar de ballar. India Martínez arribarà a Salou el 16 d’agost, presentant el repertori del seu últim Tour Secreto que ja acumula més de 25 “sold outs”. El punt final a les Nits Daurades el posarà Vanesa Martín el dia 19 d’agost. La malaguenya portarà a Salou la seva última gira Munay, oferint un concert en el que presentarà el seu nou disc i reviurà algun del seus temes més importants.

Dins del panorama musical també hi hauran els concerts que oferirà el Festival Internacional de Música Costa Daurada, a càrrec de Duo Leopolis, i el concert de clausura del festival de la mà de la Jove Filharmònica de Catalunya; els quals tindran lloc al Passeig Jaume I (Espigó del Moll) i a la Plaça de les Comunitats Autònomes, respectivament. També es podrà gaudir de la primera trobada de batucades (dissabte 5 d’agost); una sessió Dj amb l’actuació del Dj Joan Moty (dissabte 5 d’agost); un espectacle de flamenc amb l’actuació de la companyia Mónica Novillo (divendres 18 d’agost); una trobada d’Havaneres amb els grups Boira, Vent Endins, i la Taverna (dimarts 8 d’agost); el Salou Art Festival (divendres 11 d’agost); a més d’una mostra de Folklore Aragonès (dijous 10 d’agost).

La màgia arriba a Salou una vegada més de la mà del mag Rodney James Piper, combinada amb les cançons de diversos musicals com “Los Miserables”, “Phantom of the Opera”, “Hairspray”, “Lion King” a càrrec de House of Illusion. La màgia omplirà la Plaça de les Comunitats Autònomes el dia 9 d’agost a les 22 hores, on es reviuran moments màgics plens d’il·lusions i sorpreses.

L’estiu Xic’s ens portarà un supertobogan aquàtic, del Cap Salou, a la Plaça de Cala Crancs, on els més petits podran gaudir d’una tarda d’aigua i diversió. A més, Sésamo on Tour serà present durant aquestes festes els dies 6, 7, 13 i 14 d’agost a les 19.30 i 21 hores.

El dilluns 15 d’agost, com ja és tradició, tindrà lloc la Missa de Festa Major a les 20h, i la posterior Processó de la Mare de Déu a les 20.45 hores, sortint des de l’Església Sta. Maria del Mar fins el Passeig Miramar i fins l’espigó del Moll on s’iniciarà la processó marítima. Un cop a terra, continuarà pel passeig Jaume I fins a l’alçada d’aquest monument. La traca final la posarà el Gran Castell de focs d’artifici que enguany anirà a càrrec de la pirotècnica Tomas S.L. de Benicarló. A continuació, es podrà gaudir de la música dels “No Words” a la Plaça de les Comunitats Autònomes.