Logicor aixecarà 27.600 m2 logístics a Bràfim-Alió

Imatge virtual de la nau logística de Logicor. CEDIDA

El promotor d’instal·lacions logístiques Logicor ha encarregat a la consultora immobiliària Savills Aguirre Newman la comercialització d’una nau de 27.600 m2 a l’Alt Camp, segons avança ‘El Mercantil’

L’immoble es troba ubicat al polígon industrial Bràfim-Alió, a l’àrea logística de la comarca, i està dissenyat per acollir a un o dos usuaris sobre una parcel·la de 44.400 m2. Segons la consultora, la nau comptarà amb “els darrers avenços per a immobles d’ús logístic, un espai destinat a oficines de 1.475 metres quadrats i 27 molls de càrrega.

Des de Savills Aguirre Newman també destaquen que la ubicació disposa “d’excel·lents comunicacions amb els principals centres de distribució nacional de mercaderies dels ports de Barcelona, Tarragona, Castelló i València”. Alhora, l’immoble també es troba a menys d’un kilòmetre de la sortida a l’autopista AP-2 i se situa juntament a la carretera C-51, fet que permet la interconnexió de Valls i la Bisbal del Penedès. També posa en valor que l’entorn més proper de la nau concentra un bon nombre d’instal·lacions logístiques vinculades a l’e-commerce, amb presència d’empreses com Nintendo, Ceva, Westwing, Kiabi o Vente Privee.

Cal recordar que Logicor també va comercialitzar a través de la consultora CBRE els seus parcs logístics a Vila-Rodona i el Pla de Santa Maria, també a l’Alt Camp. 

L’anunci ha estat ben rebut per part de la Cambra de Comerç de Valls, que ha destacat a través d’una piulada al seu compte de Twitter, la importància d’aquesta inversió logística a la comarca.