Llum verda als punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Tarragona

El pla d’Aparcaments de Tarragona preveu la Instal·lació de 2 punts de recàrrega ràpida i 4 de semi ràpida

Redacció.- Tarragona segueix avançant cap a l’objectiu d’esdevenir una ciutat més verda, més sostenible i més amable amb el medi ambient. Per a això, s’habilitaran sis punts de recàrrega: dos de càrrega ràpida i quatre d’semi-ràpida.

Per falicitar la seva instal·lació, Aparcaments Municipals de Tarragona ha aconseguit obtenir una inversió de 100.000 euros per part de la Generalitat. A la convocatòria de la Generalitat és van presentar més de 128 Propostes para los ajuts atorgats a projecte d’estacions semi ràpides i va haver més de 50 Aspirants a la subvenció per estacions ràpides.

Aparcaments te previstos a els 2 punts de recàrrega ràpida a la Plaça Imperial Tàrraco i la Vall de l’Arrabassada, i els 4 punts de recàrrega semi ràpida a l’Avinguda Vidal i Barraquer, a les Gavarres i 2 punts a l’Anella Mediterrània.

Ciutat “amiga dels vehicles elèctrics”

El president d’Aparcaments, Josep Acero, ha remarcat “que l’entrada en Servei de les 6 noves estacions de recàrrega posessin Tarragona al mapa de Ciutats Amigues dels vehicles elèctrics. A més, l’Objectiu a mig Termini és que Tots els Aparcaments Municipals disposin de punts de recàrrega. D’Altra banda, estem Treballant perque a partir d’ara la flota d’vehicles municipals l ‘en, si tècnicament és aconsellable, elèctrica”.