Es lliura el Premi de Recerca Trencadís

El Premi té l’objectiu d’estimular la capacitat d’investigació i aprenentatge de l’alumnat.

 

Redacció.- El Jurat ha atorgat el Premi de Recerca Trencadís, dotat amb 800 €, al treball titulat ‘Anàlisi fotogramètrica al Modernisme: La geometria dels sostres de Gaudí i Jujol’, per l’esforç realitzat i per la seva originalitat en la recerca. El treball pertany a l’alumne Andrés David Rojas Carrillo, del Col·legi Vedruna Sagrat Cor, que ha concorregut amb la tutoria del professor i arquitecte Albert Samper.

El Premi de Recerca Trencadís és una iniciativa dirigida als alumnes de tots els centres d’educació secundària del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Cada centre hi pot presentar fins a tres treballs d’investigació de Batxillerat que reuneixin determinats requisits.

Aquesta convocatòria té l’objectiu de potenciar la recerca i la investigació fora de l’àmbit universitari, estimular l’alumnat en la realització de treballs de qualitat, educar els joves en la defensa pública dels treballs i incentivar els centres en la motivació dels seus alumnes per a la investigació.

Repsol col·labora amb aquesta iniciativa educativa amb una aportació econòmica de 15.000 €, que permetrà el lliurament dels premis previstos durant tres cursos acadèmics.