L’IMET ofereix la projecció oberta i gratuïta del documental “Most Likely To Succeed”

Tindrà lloc aquest dilluns 3 de juliol, a les 18 h

La sala d’actes de l’Antiga Audiència acollirà aquest dilluns 3 de juliol, a les 18 h, la projecció del documental Most likely to succeed (Més possibilitats d’èxit). La projecció vol crear un espai de reflexió pedagògica entre la comunitat educativa de la ciutat, i és una iniciativa de la xarxa del Tarragonès del programa Escola Nova 21 amb la col•laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET).

El documental mostra tot un curs escolar en una de les escoles més innovadores del món, el High Tech High a la ciutat de San Diego (Estats Units), on basen l’aprenentatge de l’alumnat en projectes. Aquest documental, presentat al prestigiós festival de cinema independent de Sundance l’any 2015, ha esdevingut el paradigma de què és una escola avançada, que s’ha adaptat a les necessitats de l’educació actual.

Després de la projecció del documental s’iniciarà un debat pedagògic entre els assistents amb la participació de Marina Gay, directora de xarxes del programa Escola Nova 21.

L’acte està especialment adreçat a la comunitat educativa, però l’entrada és oberta i gratuïta per al conjunt de la ciutadania, només limitada a l’aforament de l’espai. Per reservar places es pot enviar un correu electrònic a imet@tarragona.cat