L’Hospital del Vendrell incorpora un cotxe elèctric per l’àrea de pediatria

Els infants gaudeixen dels desplaçaments pel centre d’una manera més entretinguda

La corredoria d’assegurances tarragonina Vallvé ha fet donació d’un vehicle elèctric per a l’àrea de pediatria de l’Hospital del Vendrell perquè els infants que hi estan ingressats puguin gaudir dels desplaçaments pel centre d’una manera més entretinguda i divertida. L’objectiu és fer més amable l’estada dels més petits i de les seves famílies a l’hospital, especialment en aquells moments que han de fer-los alguna prova o entrar a quiròfan.

Aquesta és una pràctica estesa en molts centres sanitaris del territori que, igual que l’hospital del Vendrell, també han rebut la donació d’aquest tipus de vehicles per part de la corredoria d’assegurances Vallvé, i afavoreix que els nens i les nenes afrontin la seva estada hospitalària d’una manera més relaxada i menys traumàtica.

La responsable de l’empresa Vallvé, Alejandra Vallvé , ha estat rebuda per representants de la Xarxa Santa Tecla i de l’Hospital del Vendrell, entre els quals el director del centre Josep Mercadé, i el director adjunt de la Xarxa Santa Tecla, Joan Aregio, així com per una petita usuària del centre sanitari, que ha pogut provar el vehicle.