L’escriptora Judit Robert presenta la seva adaptació del Llibre de les Bèsties a Cambrils

La sessió es portarà a terme el dimecres 30 d’agost i serà la cloenda de les activitats d’estiu

L’escriptora Judit Robert presentarà la seva adaptació per a teatre infantil del famós Llibre de les Bèsties de Ramon Llull el proper dimecres 30 d’agost a les 12 hores a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

La presentació serà la cloenda de les activitats d’estiu de la biblioteca. Durant l’acte també es farà el sorteig d’una bossa entre els usuaris i usuàries que han demanat en préstec algun dels Lots Sorpresa que ofereix la biblioteca amb documents variats com novel·les, llibres infantils i DVD per tenir durant tot un mes d’estiu.

L’adaptació de Judit Robert, editat per Ganzell, és un llibre de teatre infantil pensat per ser treballat en escoles, instituts i biblioteques amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de Ramon Llull, reforçar la lectura en veu alta i la comprensió de textos, i acostar els nens i nenes a la política. “El llibre de les Bèsties” forma part del Llibre de les Meravelles i fa una reflexió sobre la política en forma de faula.

Judit Robert és la coordinadora de la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp. També ha adaptat altres clàssics com El Petit Príncep i El Malalt Imaginari i ha escrit contes adreçats als infants.