L’Escola d’Art de Tortosa apropa l’oferta formativa del nou curs a través de l’activitat “Alumne per un dia”

L’Escola d’Art de Tortosa apropa l’oferta formativa del nou curs a través de l’activitat “Alumne per un dia”

El proper dijous 14 de setembre, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa organitza l’activitat “Alumne per un dia”, una jornada de portes obertes que servirà per presentar l’escola a la ciutadania i per captar nous alumnes. Els participants a aquesta activitat podran apuntar-se, de forma gratuïta, a tallers sobre diferents disciplines com la pintura, el gravat, la ceràmica o la impresió 3D i conèixer així el centre i la tasca que s’hi desenvolupa. Les inscripcions es poden realitzar a eadtortosa@dipta.cat i al telèfon 977 444 163

Els tallers oberts es duran a terme a la mateixa escola, a la pl. Sant Joan 5 de Tortosa, amb el següent horari:

A les 11 h: Iniciació al torn i Pintura

A les 12 h: Coure esmalts i Dibuix

A les 16.30 h: Impressió 3D

A les 17.15 h: Iniciació al torn i Gravat

A les 18.30 h: Coure esmalts i Taller d’art

És el segon any que l’Escola d’Art de Tortosa organitza aquests tallers coincidint amb l’inici de l’activitat lectiva. En la seva primera edició la iniciativa es va celebrar amb gran èxit de participació.

Obertes les inscripcions per al curs 2017-18

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa innova i incrementa l’oferta educativa i artística amb més cursos d’arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, teoria de l’art, formació educativa, multidisciplinària i la proposta de recursos i desenvolupament de projectes adreçats a professionals. En total, s’ofereixen 27 cursos trimestrals i monogràfics que es començaran a impartir el dia 19 de setembre. Entre els dies 6 i 18 de setembre podrà formalitzar-se la matrícula dels cursos, tret dels de curta durada, que mantindran oberta la matrícula fins al dia abans de l’inici de l’activitat formativa.