Les ‘Visions del món’ de la pintora tarragonina Solé Pedrol omplen el Pati del Palau de la Diputació de Tarragona

La mostra, colorista i amb referències a l’univers pop art, es pot visitar fins al 16 de desembre

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull fins al 16 de desembre l’exposició ‘Visions del món’, de la pintora tarragonina Solé Pedrol. Una mostra de quadres a l’oli, plens de color i amb una clara referència a l’univers pop i a la societat de consum, fruit de la interpretació que fa l’artista dels indrets que han influenciat en la seva trajectòria artística. Torredembarra, Andorra, Barcelona, Màlaga, Tarifa, Madrid França o Nova York són alguns dels indrets que hi apareixen, que l’artista ha reinterpretat unint-los amb icones pop i històriques com Michael Jackson, Marilyn Monroe o Frida Khalo o la Gioconda, entre d’altres.

La inauguració de l’exposició ha tingut lloc aquest divendres en un acte presidit pel diputat de la Diputació de Tarragona Quim Nin, i en el qual han participat també la regidora de l’Ajuntament de Tarragona Elvira Ferrando; el professor de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Àlvar Calvet; la promotora d’art Núria Gómez, i la pròpia artista, Gemma Solé. L’acte s’ha completat amb una actuació de l’alumna de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona, Martina Fernández.

Solé Pedrol té una extensa formació artística que ha rebut en centres de localitats com Sevilla, Madrid, Formentera i Tarragona i Reus, on va cursar estudis a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació. La seva obra s’ha exposat en nombrosos indrets, a nivell nacional i internacional, des del Palau Bofarull de la Diputació a Reus l’any 2014 juntament amb l’Associació TarracoArt fins a París o Nova York.