Les Scream nights del Sama, un Halloween que no et pots perdre

Des del passat dijous 11 d’octubre es pot gaudir d’una nit terroríficament especial al Parc Sama.

  • Del 12 d’octubre al 10 de novembre omplirà les 14 hectàrees del Parc Samà, a Cambrils.
  • Durant aquest període, 12 nits de por cada divendres i dissabte recrearan 7 passatges del terror i 4 espectacles especialment dissenyats per a l’ocasió en els que fins a 90 actors posaran a prova les emocions del miler de visitants que s’espera per cada nit. Aquests tenen diferents intensitats de terror i estan situats en espais tancats, com les cavallerisses del parc o a l’aire lliure, com el laberint de blat de moro.

Nosaltres vam tenir l’oportunitat de gaudir de la nit inaugural del recinte, i la nostre impressió va ser espectacularment satisfactòria. Actors impecablement maquillats, que tant es podien trobar animant les cues que conduïen als passatges del terror, com de sobte et sortien del no res per fer-te por en els recorreguts del parc.

Això si, després es deixaven de forma molt agraïda i col·laborativa que et poguessis fotografiar amb ells, per tal de poder tornar amb un record d’aquesta aventura de por.

Un parc de 14 hectàrees que de nit en sembla un altre, però que es deix passejar amb un molt bon ambient de festa de Halloween. Nosaltres només vam trobar a faltar, per que l’organització ho pugui pensar per l’any vinent, la coneguda queimada d’una nit de bruixes i bruixots.

Les nostres felicitacions per els organitzadors, perquè un esdeveniment d’aquesta categoria, es pugui realitzar com element fixe anualment a prop de casa nostre.