Les parelles Kliokmanaite-Bouza i Tovar-Marqués s’imposen a la sorra de Cambrils

Erika Kliokmanaite i Núria Bouza en categoria femenina, i Hernán Tovar i Harley Marqués, en la masculina, són les parelles guanyadores de la cinquena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019 de vòlei platja que s’ha disputat el passat cap de setmana a la platja del Regueral de Cambrils

Per primera vegada en el campionat d’enguany les dues finals es van decidir per la via ràpida. Per un costat, Erika Kliokmanaite i Núria Bouza van guanyar per 2-0 a la parella formada per Rebeca Fernández i Júlia Bonet, en un partit dominat en tot moment per la lituana i la gallega, que amb aquesta ja sumen dues primeres posicions, i consecutives, al circuit de vòlei platja. També van pujar al més alt del podi a Lloret de Mar. La tercera posició va ser per Laura Pallarès i Meche Arends.

En el quadre masculí, Hernán Tovar i Harley Marqués van ser els clars dominadors a la sorra de Cambrils. L’internacional brasiler, que ja havia participat en alguna prova d’altres edicions del campionat, acumula una gran quantitat de títols, 15 ors, 3 plates, i 9 bronzes a la World Tour, i un número 1 al rànquing mundial (2008). Tot i això, la dupla formada per Conrad Rovira i Dani Moreno, van plantar cara i, tot i ajustar els sets, no van poder forçar guanyar-ne cap i el partit també es va acabar amb 2-0 favorable per Tovar-Marqués. La tercera posició masculina va ser per Carles Mora i Javi Naya.

En la prova de Cambrils del Vichy Catalan Vòlei Tour han participat més de 70 parelles, 41 en categoria masculina i 34 en femenina, fet que la converteix en la més nombrosa de les disputades fins al moment. A més, durant el cap de setmana també es va disputar el torneig mixt i el Campionat de Catalunya de Menors. Han estat dues jornades marcades per l’èxit de participació, una bona climatologia i un excel·lent nivell de tots els participants.

La ‘Parella Perfecta’ de la prova de Cambrils, que destaca al millor i a la millor jugadora del torneig va ser per Núria Bouza i Harley Marqués. Abans de la final femenina es va realitzar un minut de silenci en memòria i record de Miguel Angel Falasca, exjugador internacional espanyol que va morir dissabte de manera inesperada. La final masculina també va anar precedida d’un minut de silenci, en aquest cas, per Anna Brunet, presidenta del CV Cerdanyola que va morir dissabte després de lluitar contra una llarga malaltia.