Les colles de la ciutat esperen Santa Tecla

CEDIDA

Les colles castelleres de la ciutat estan a punt per afrontar la diada de Santa Tecla de diumenge.

  • A partir de la una del migdia, en directe a la sintonia de Tarragona Ràdio, les quatre agrupacions faran la darrera actuació de pes abans del concurs.
  • La colla castellera de Sant Pere i Sant Pau obrirà plaça amb la voluntat d’anar a màxims. Josep Maria Pascual ‘Pasqui’ ha assegurat a Tarragona Ràdio que buscaran completar la clàssica de vuit.

Tarragona Radio.- La Jove ha explicat que buscaran seguir la línia del primer diumenge de festes i si les coses surten, valorar si poden aspirar a més. Adrià Calvet recorda que la caiguda diumenge passat després de carregar el 5 de 9 els va passar factura tot i que van saber reconduir la diada.

Els Xiquets de Tarragona volen intentar el màxim aquest diumenge a la plaça de la Font i més després de l’actuació del primer diumenge. Recorda Pedro Ortega que la caiguda després de carregar el 5 de 8 els va condicionar. Van haver de renunciar al 3 de 9 que podrien recuperar el 23 de setembre. Els darrers en actuar seran els Xiquets del Serrallo. Albert Torras diu que arriben molt bé i més després del 2 de 7 assolit per Sant Magí i amb temporada de celebracions amb el trentè aniversari. El 7 de 7, el 5 de 7 i el 2 de set podria ser l’aposta.

L’endemà, dia de la Mercè i festiu a Tarragona, després de les dues rondes de les quatre colles de la ciutat a la plaça de les Cols arrencarà la tradicional baixada dels pilars caminant. Tot plegat a partir de la una i també retransmès per Tarragona Ràdio.