Les claus del nou Nàstic

Josep Andreu i Sergi Parés. CEDIDA

El nou director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, ha traçat les línies mestres del nou projecte grana en una presentació a l’auditori del CaixaForum que s’ha omplert de gom a gom de socis i accionistes

Disset jugadors i cinc membres del cos tècnic del primer equip acabaran la seva relació amb l’entitat grana

La presentació ha començat amb un parlament del president, Josep Maria Andreu, que ha ratificat la importància de la figura de Parés pel seu passat al Nàstic, ja que com a jugador hi va estar set temporades en dues etapes diferents. També s’ha referit al passat al primer equip del nou entrenador, Xavi Bartolo, que va ser segon entrenador i preparador físic en l’etapa de l’ascens a la Primera Divisió. Abans de donar pas a la xerrada del director esportiu, el president ha fet l’entrega de la samarreta del Nàstic a Sergi Parés.
El nou director esportiu ha començat la seva intervenció agraïnt la confiança del president i els membres del Consell d’ Administració, que també han estat presents a l’acte, i recordant la seva arribada al Nàstic l’any 1986, quan era un jove futbolista provinent de Valls de tan sols 17 anys.
El seu punt de partida per començar a treballar a l’entitat són les persones i ha anunciat que David Comamala i Ferran Asensio formaran part del seu departament. Sergi Parés ha demanat a tots els estaments del club, començant pels socis i accionistes, que tinguin un sentiment de pertinença a l’entitat ja que és fonamental per assolir els èxits com el retorn al futbol professional.
Sobre el model de joc té clar el Nàstic “ha de ser un equip que domini la pilota i sigui molt protagonista, en especial al Nou Estadi i tots els equips de les categories inferiors han d’aplicar aquest estil de joc”. Tot seguit, ha elogiat al nou entrenador, Xavi Bartolo, de qui ha assegurat que és “un entrenador top que domina totes les facetes: és el millor entrenador que podem tenir”.
Sergi Parés ha acabat la seva presentació demanant paciència, ja que l’aplicació del nou model requereix de canvis que s’han d’anar aplicant progressivament i s’ha d’aconseguir estabilitat per assolir una millora continuada.
Jugadors i tècnics finalitzen la seva etapa
Per un altra part, el Gimnàstic informa que el diumenge finalitzarà oficialment la temporada 2018-2019 i un total de disset jugadors i cinc membres del cos tècnic del primer equip acabaran la seva relació amb l’entitat grana, de manera que queden lliures de qualsevol dret i obligació amb el club.
Un total d’onze finalitzen la cessió de drets i tornen als seus respectius equips professionals. Es tracta d’ Iván López, Josema, Abdel Barrada, Jose Kanté, Gonzalo Ávila ‘Pipa’, Imanol García, Mikel Villanueva, Ramiro Guerra, Sebas Coris, Fabián Noguera i Luis Suárez.
Mentre que sis jugadors finalitzaran la seva vinculació contractual amb el Gimnàstic de Tarragona, expirant el contracte professional que els uneix. Els jugadors en qüestió són Isaac Becerra, Thioune, Ike Uche, Miguel Palanca, Antonio Cotán i Abraham Minero.
Per la seva banda, en l’apartat tècnic, Enrique Martín, Alfredo Sánchez i Javi Ramos finalitzen la seva etapa a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona després de la seva arribada al mes d’octubre. Menció especial als membres del cos tècnic Santi Coch i Manolo Martínez, que finalitzen una nova etapa professional al Nàstic.
El Gimnàstic de Tarragona, SAD agraeix a tots els jugadors i tècnics que causen baixa el treball durant el transcurs d’aquest curs esportiu 2018-2019 i els hi desitja molta sort en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.