Laura Roigé, nova presidenta de la Cambra de Tarragona

Serà la primera dona que la dirigirà en més de 130 anys d’història de la institució

Redacció.- Laura Roigé ha estat escollida nova presidenta de la Cambra de Tarragona en substitució d’Andreu Suriol en el ple que l’entitat ha celebrat aquest dilluns a la tarda, segons ha informat la mateixa Cambra. Suriol va presentar la dimissió el 27 de novembre. Roigé és la primera dona en presidir l’entitat tarragonina en els seus més de 130 anys d’història. És l’única al capdavant d’una Cambra a Catalunya i una de les quatre de l’Estat, al costat de les presidentes de la de Castelló, Menorca i Toledo. Roigé ostentarà la responsabilitat fins que l’any vinent se celebrin eleccions a totes les Cambres de l’Estat. Les darreres eleccions es van celebrar l’any 2010 i els mandats estan prorrogats. El ple ha escollit també Antonio Aldecoa nou membre del Comitè Executiu.
Roigé forma part del ple de la Cambra de Tarragona des del 1995 i és membre del Comitè Executiu des del 2006. Ha estat vicepresidenta de Cepta i vicepresidenta i membre del Comitè Executiu de Pimec.

Empresària vinculada al sector del transport i serveis a l’hostaleria, Roigé també és fundadora de La Lluna en un Cove, associació destinada a protegir menors adolescents en situació de risc i marginació social.

També s’ha dedicat a fomentar l’emprenedoria en femení. El 1995 va fundar l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona (ADEE), que va aplegar més de 400 sòcies i que l’any 2000 es va integrar a la Business Professional Women (BPW) Internacional. Roigé és cofundadora i vicepresidenta de la Federació BPW Spain.

Actualment presideix el Fòrum Fem Talent i forma part de la CEOE en representació de la Federació BPW Spain. Entre els reconeixements que ha rebut destaquen la placa President Macià, atorgada per la Generalitat; la Clau d’Or de la Cambra de Tarragona i el premi a la trajectòria empresarial de Foment del Treball.