Categories: Noticies de Cultura

L’Ateneu inaugura la XXIX setmana cultura

Durant el mes de maig tindrà lloc la Setmana Cultural de l’Ateneu de Tarragona, un programa cultural ple d’actes oberts a tot el públic. Hi hauran conferències, cants, sopars de gala, teatres i moltes més activitats.

L’agenda d’actes serà:

Dijous 10, a les 19.30h: Conferència amb audio-visual de la professora d’institut jubilada, Sra. Roser Mestre, amb el títol “HISTÒRIA DE CATALUNYA 1A PART: DE LES PLAQUES TECTÒNIQUES A LA PREHISTÒRIA. L’entrada és lliure.

Divendres 11, a les 19:00h: Xerrada-Taller pràctic “Com estimular la memòria mitjançant les olors”, a càrrec de Rosa Llurba, responsable de la Vocalia de la Dona de l’Ateneu de Tarragona. Entrada i material per altaller són gratuïts. L’entrada es lliure.

Dissabte 12, a les 19:00h: Tarda de cant regional a càrrec del grup musical de la CASA REGIONAL DE ARAGÓN. Preu entrada en concepte de col·laboració: 3,00€. Servei de Cafeteria.

Diumenge 13, a les 18:30h: NIU D’ART: Gala Lírica (17a temporada). Especial Setmana Cultural. Coordinació general a càrrec de Carme Bernad. Presentació a càrrec del cantant i artista Jordi Català.Col·laboració dels no socis: 3,00€. Servei de Cafeteria.

Dilluns 14, a les 20:00h: Pregó de la XXIX Setmana Cultural a càrrec del professor de la Universitat Rovira i Virgili i senador de Tarragona Dr. Sergio Nassare Aznar. En acabar l’acte, es servirà copa de cava. L’entrada es lliure.

Dimarts 15, a les 20:00h: Missa als socis difunts de l’Ateneu de Tarragona, a la Parròquia de SantJoan Baptista. En el transcurs de la mateixa es cantarà “L’Ave Maria”, cançó de missa alemanya i“Cançons per la Pau”, a càrrec d’intèrprets de música clàssica de l’Ateneu.

Dimecres, 16, a les 19:30h: Classe oberta de Milonga (tango)a càrrec d Àngel i Anna, dirigents delgrup de Ball de Milonga de l’Ateneu de Tarragona. L’entrada es lliure.

Dijous 17 a les 19:30h: Conferència audio-visual a càrrec del metge jubilat i senador de Tarragona Dr. Federico Adan Marín, amb el títol “Sant Magí, mite i llegenda”. L’entrada es lliure.

Divendres 18, a les 21:00h: Sopar de Gala de la XXIX Setmana Cultural de l’Ateneu de Tarragona, alRestaurant les Voltes (Segle II dC.), carrer Trinquet Vell, Tarragona.

Preu 30,00€ el soci i 35,00€ el no soci. Menú tancat. Heu de fer la reserva amb anterioritat al dia del sopar com també si heu de confirmar el canvi del 2n plat, a la seu social de l’Ateneu, tel. 977233160 oal tel. 607808092 (president), de dilluns a divendres, de 18:00h a 21:00h,)

Redacció

Share
Published by
Redacció

Recent Posts

La Setmana de la Salut de Vila-seca 2024 se centra en l’estil de vida mediterrani

Del 2 a l'11 de maig tindrà lloc la Setmana de la Salut a Vila-seca, organitzada…

4 dies ago

La Diputació de Tarragona aprova la compra de l’antic edifici de la seu de Caixa Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona, reunit en sessió extraordinària, ha aprovat l’adquisició de…

4 dies ago

Tarragona i el Síndrome de les Finestres Trencades: Com la Falta d’Autoestima Crida a l’Acció

Tarragona, una ciutat amb un ric patrimoni històric i una ubicació privilegiada al Mediterrani, es…

4 setmanes ago

Las máquinas ya trabajan en los terrenos del proyecto de Lotte Energy Materials

Las máquinas ya están trabajando en la preparación de los terrenos para iniciar en las próximas…

4 setmanes ago

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

Reus serà escenari de dues proves dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, un dels esdeveniments més…

1 mes ago

Finalistes del I Premi de Periodisme Salut i Drets Socials

Un total de 31 treballs periodístics sobre temes de salut i drets socials (dependència,  serveis…

1 mes ago