L’Associació Valenciana d’Empresaris mostra preocupació per Catalunya i demana una solució política

L’empresariat manifesta que “amb una ruptura, tots perdem” i confia en una sortida que garanteixi la legalitat vigent

ACN València .- L’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) ha emès aquest divendres un comunicat en el qual manifesta “una enorme preocupació” per la situació a Catalunya “atesos els llaços econòmics i de veïnatge que ens uneixen”. AVE assenyala que treballa per la vertebració de la Comunitat Valenciana i d’Espanya des de la seva fundació” com “un element determinant per a l’avanç, cohesió i prosperitat de la nostra societat”. En aquest sentit, remarca que si històricament ha treballat per la vertebració de l’Estat, “encara hem posat més intensitat en reforçar les relacions amb Catalunya perquè, entre altres coses, són el nostre primer client i som el seu primer client en termes de compravenda de béns i serveis”.
Al respecte, manifesta que “davant d’una ruptura, tots sortirem perdent” i que la situació a Catalunya “és un assumpte polític que necessita una solució política”.

“Ens hi juguem molt com a país i els ciutadans volem que els polítics ho solucionin amb diàleg, altura de mires i buscant consensos pel bé del conjunt de la societat espanyola. Espanya i Catalunya han de sortir reforçades d’aquest envit, garantint la legalitat vigent”, afegeix. El text finalitza amb la frase “Catalunya, catalans, vos estimen!”