L’Anella Mediterrània acull activitats per a tota la família

El 27 de juny hi haurà una jornada de donació de sang amb el Banc de Sang i de Teixits

A més de ser l’epicentre esportiu dels Jocs Mediterranis, l’Anella Mediterrània s’ha convertit aquests dies en zona d’oci amb activitats per a tots els públics.

D’accés lliure i gratuït, els exteriors del recinte de l’Anella acullen una zona d’exposició amb la presència d’una bona representació de patrocinadors dels XVIII Jocs Mediterranis que han omplert la principal avinguda de la zona esportiva amb carpes de promoció, tallers i activitats diverses.

La Repsol Racing Tour s’ha instal·lat a la zona de l’Anella amb una exposició en la qual es pot veure de prop i tocar les motos de grans pilots com Marc Márquez, Ángel Nieto i Toni Bou. A més, posa a disposició del públic la possibilitat de conèixer el món del motor a través de jocs virtuals, així com aconseguir obsequis promocionals.

L’Anella acull també una zona Caixaforum amb tallers per a nens, exposició i zona promocional de Caixabank, així com un punt d’informació i sensibilització sobre el reciclatge de Coca-cola. Estrella Damm ha instal·lat una zona Mediterràniament Estrella de descans i refrigeri i Joma ofereix un punt de venda amb descomptes en roba de fins al 50%.

D’altra banda, el proper dimecres 27 de juny, es farà una jornada de donació de sang gràcies a la col·laboració del Banc de Sang i de Teixits i Toyota.

Els exteriors de l’Anella Mediterrània disposen, finalment, d’un punt de venda d’entrades, un altre de venda de productes oficials i foodtrucks.

Tarragona guanya un nou parc urbà amb l’Anella Mediterrània, amb una extensió de 28 hectàrees -l’equivalent a 28 camps de futbol- 3.500 arbres i un llac de 12.300 metres cúbics.