L’Alcalde de Tarragona es congratula per l’impuls definitiu al projecte del centre recreatiu i turístic

Ballesteros: “L’oferta de Hard Rock és una molt bona notícia per a la ciutat i per a tot el territori”

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha mostrat satisfet per l’anunci que Hard Rock construirà el Complex Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, tal com s’ha conegut aquest migdia. “És una molta bona notícia per a Tarragona i per a tot el territori. La solvència de l’operador que desenvoluparà el projecte en garanteix la solidesa i ara hem de treballar plegats per aprofitar totes les oportunitats que se’ns presenten”, ha subratllat l’alcalde.

Ballesteros ha recordat la implicació de la ciutat de Tarragona amb el projecte des del primer moment, compromís refermat en la signatura al Pretori de l’acord, el passat 30 de març de 2014, per impulsar el que llavors encara s’anomenava BCN World, amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i del primer secretari del PSC, Pere Navarro. Segons l’alcalde de Tarragona, “sense cap mena de dubte, el CRT és un pas important per mantenir i augmentar l’oferta turística i per consolidar el territori com a destí únic i de primer nivell”. I ha afegit: “La creació de prop de 10.000 llocs de treball suposaran un impacte econòmic molt important, que contribuirà de manera decisiva a desestacionalitzar la temporada turística”.

L’anunci fet públic aquest divendres permet, segons Josep Fèlix Ballesteros, “consolidar Tarragona com la destinació turística més important del Mediterrani, amb una oferta múltiple i per a tothom: oci amb Port Aventura i Ferrari Land, la riquesa vinícola i gastronòmica del Priorat, el Montsant i els productes de la DO Tarragona, entre d’altres; la Ruta del Cister, a través de Poblet i Santes Creus, per als amants de la cultura; les Terres de l’Ebre per als qui prefereixen el contacte amb la natura i, per descomptat, els atractius històrics i patrimonials de la ciutat de Tarragona”.

En clau més general, l’alcalde de Tarragona ha remarcat que Tarragona “viu un moment històric en què el treball constant i persistent dels darrers anys per part de tots els agents dona ara els fruits esperats, tal com demostren la celebració l’any vinent dels Jocs Mediterranis, l’arribada dels creuers, el desbloqueig del CRT, l’obertura de Ferrari Land, l’ampliació de l’aeroport, les noves inversions en les indústries químiques o la major arribada de turistes des de 2008, entre d’altres”.

L’alcalde està convençut que quan es coneguin els detalls de la proposta presentada per Hard Rock, el proper 10 de juliol, es consolidaran les expectatives aixecades i farà que el projecte definitivament sigui realitat.