L’Ajuntament de Vila-seca destina més d’1,5 milions d’euros en formació i ocupació

25 persones s’incorporen al segon Pla d’Ocupació Municipal d’aquest 2017

Un total de 25 treballadors s’han incorporat al segon grup de treball del Pla d’Ocupació Municipal que ha posat en servei l’Ajuntament de Vila-seca i que en acabar aquest any 2017 haurà donat feina a un total de 52 persones. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d’atur, aquest pla té l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral i promoure l’ocupabilitat de les persones que hi participen.
Els treballadors d’aquest Pla han rebut ja una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de 6 mesos de durada. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d’espais naturals.
L’acte de benvinguda d’aquest segon grup del Pla d’Ocupació Municipal 2017 ha tingut lloc avui al Centre Logístic Municipal i ha anat a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, la regidora de Benestar Social, Lucia Teruel i el regidor de  Dinamització Laboral, Josep Toquero.
Per aquest any 2017, l’Ajuntament de Vila-seca destinarà un total d’1.587.000 euros en polítiques actives per a l’ocupació i la formació. Cal recordar que des de l’any 2012 i de manera continuada fins avui, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.