L’Ajuntament publica la informació per que les empreses patrocinin activitats municipals

L’Ajuntament de Tarragona ofereix a l’empresa privada el patrocini de diverses activitats municipals d’interès general

Redacció.- L’Ajuntament de Tarragona ha publicat a la seu electrònica la informació i les condicions perquè les empreses interessades puguin accedir fàcilment a ser patrocinadores de diverses activitats municipals de caràcter massiu: les festes de Sant Magí, les festes de Santa Tecla i la Cavalcada de Reis. En les pròximes setmanes s’hi publicaran anuncis d’altres activitats municipals de l’àmbit esportiu, dels Centres Cívics o del Parc Infantil de Nadal, entre d’altres.

D’aquesta manera l’Ajuntament vol facilitar que qualsevol empresa pugui publicitar-se i fer visible la seva implicació amb la ciutat a partir del patrocini d’activitats públiques i aconseguir també millor finançament per dur-les a terme i per millorar-les. S’han previst diverses opcions perquè hi puguin tenir cabuda tant la gran empresa com sobretot la petita i mitjana empresa.

A la seu electrònica (perfil del contractant) es disposa de tota la informació i del model abreujat de presentació de les propostes. Per qualsevol dubte, per rebre suport o per a més informació es pot escriure al correu comunicacio@tarragona.cat.