L’AEQT s’adhereix a Catalunya Circular, l’Observatori d’Economia Circular de Catalunya

Foto URV

Economia Circular brinda l’oportunitat de donar visibilitat a l’esforç que el món empresarial i la societat catalana

La plataforma, liderada per la Generalitat, ha nascut amb prop d’una vintena d’associacions i entitats adherides d’inici, amb la voluntat que aquest nombre continuï creixent fins a aplegar el conjunt d’actors claus per a impulsar de manera coordinada aquest canvi de model necessari per afrontar els desafiaments econòmics, socials i ambientals a mitjà i llarg termini.

D’acord amb el seu ferm compromís -i el de les seves empreses associades- amb la sostenibilitat i l’economia circular, l’AEQT és una de les associacions que formen part de l’Observatori des del primer dia.

L’Observatori aspira a millorar la competitivitat de l’economia catalana,  afrontar el repte davant la limitació dels recursos existents i la necessitat de superar el sistema econòmic lineal tradicional instaurat amb la revolució industrial. Així, promou accions per desplegar i integrar en la societat un nou model basat en l’eficiència dels recursos i la reducció dels riscos ambientals.

A més, la plataforma brinda l’oportunitat de donar visibilitat a l’esforç que el món empresarial i la societat catalana està portant a terme, difonent un recull d’iniciatives d’economia circular, perquè puguin servir de referent a l’hora d’impulsar-ne de noves.