L’ADT, superat pel Sant Quirze (76-82)

Cinquena derrota de la temporada a Copa Catalunya

Redacció.- L’ADT va sumar la cinquena derrota de la temporada a Copa Catalunya, després de perdre contra el Sant Quirze (76-82), en un partit que els visitants van decidir en els minuts finals gràcies al seu encert en els tirs lliures.

Els visitants van sortir forts a la pista del Casal Riu Clar i amb un parcial inicial de 2-9 van agafar avantatge. Els de Torreforta van reaccionar i van aconseguir igualar el marcador al final del primer quart. L’ADT va donar continuïtat al seu bon moment en el segon quart, arribant a gaudir de fins a cinc punts de marge (38-33), que van quedar reduïts a només dos al descans (40-38).

El tercer assalt va ser un despropòsit per ambdós equips, sobre tot pels tarragonins. El Sant Quirze va estar més encertat i van agafar cinc punts de marge per afrontar el definitiu quart (51-56). L’ADT va ajustar el marcador en l’últim període, però en els darrers minuts l’encert dels visitants en els tirs lliures i algunes males decisions dels de Torreforta van condemnar els de Jonathan Quina (76-82).