L’acte de Madrid en suport al referèndum desborda el Teatro del Barrio

Prop d'un miler de persones a les immediacions del Teatro del Barrio de Madrid, on s'ha celebrat l'acte de suport a l'1-O 17/09/2017 (horitzontal)

Prop d’un miler de persones –algunes amb paperetes i estelades- criden a favor del dret a decidir al centre de Madrid sense incidents

ACN Madrid .- L’acte de suport al referèndum de l’1-O organitzat al Teatro delBarrio de Madrid ha quedat desbordat pel nombre d’assistents i ha acabat amb un míting davant d’un miler de persones que es concentraven al carrer i que han cridat consignes a favor del dret a decidir i de la llibertat d’expressió. Alguns dels assistents –que s’han començat a concentrar quan faltaven dues hores per l’inici- han acabat mostrant paperetes i algunes estelades. L’acte, que ha acabat sense cap mena d’incident, estava inicialment convocat al Matadero de Madrid, un espai municipal, però un jutge el va suspendre en resposta a la petició del grup del PP de Madrid. Hi ha participat el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà; el president d’Òmnium, Jordi Cuixart; la vicepresidenta de l’ANC Natalia Esteve; el diputat de JSxí i membre de Súmate Eduardo Reyes; la diputada de Podem a l’Assemblea de Madrid Isabel Serra; la portaveu nacional de la CUP, Núria Gibert; el regidor d’Ahora Madrid Alberto Arregui i l’activista Elena Martínez. Tots han fet una defensa de la llibertat d’expressió i dels drets civils a l’Estat, a més d’expressar el suport al referèndum com a eian per provocar també un canvi a l’Estat. En paraules de Tardà, avui “defensar Catalunya és defensar Madrid”.